ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα - Και χαλάζι στο μενού

Πότε και ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ή καταιγίδας, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα, ενώ σε καταιγίδα είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά ταραγμένη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και το απόγευμα στα ορεινά και το εσωτερικό, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τετάρτη άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ στη συνέχεια αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X