ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας - Πότε αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι και την Τρίτη.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και παροδικά µεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Πέµπτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει αισθητή πτώση, παραµένοντας όµως πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Πέµπτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή της θερµοκρασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X