ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται νέα βδομάδα με βροχές και καταιγίδες

Ο πρωινός ήλιος δεν αρκεί για να «μυρίσει» Άνοιξη

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος αλλά στα παράλια, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά, αργότερα, μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.


Ανακρίθηκαν δύο Ρώσοι για το email που εκκένωσε τα Malls και το αεροπλάνο


Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα δυτικά. Σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα νοτιοανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα μέχρι ταραγμένη, τοπικά στα νότια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, ενώ την Πέμπτη πιθανό να σημειωθεί και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση