ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο παρά την αερογέφυρα Μονής

Δείτε το πότε

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 5 μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής, θα διεξάγονται εργασίες από την Α.Η.Κ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι 500 μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας ή/και σε συνδυασμό με ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας από την Αστυνομία.

Την περίοδο 10 Σεπτεμβρίου – 17 Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας (Β1), που βρίσκεται 1,3 χλμ. ανατολικά της συμβολής του με την πρόσβαση Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού Μονής, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες της Α.Η.Κ. από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα είναι κλειστή η βόρεια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε μήκος 150 μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, η Α.Η.Κ. και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση, τις ενδείξεις των φωτεινών σηματοδοτών, τηρεί τις πρόνοιες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X