ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργασίες σε πολυσύχναστη λεωφόρο στην Λευκωσία (Χάρτης)

Κλειστή για 6 ώρες η λωρίδα κυκλοφορίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 από η ώρα 04:00 μέχρι τις 10:00 στηλεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία θα εγκατασταθεί γερανός σε όλο το πλάτος της λωρίδας κυκλοφορίας προς τα φώτα Γαβριηλίδη.

Κατά τη διάρκεια που θα είναι εγκατεστημένος ο γερανός θα είναι κλειστό το τμήμα της λεωφόρου από τη συμβολή της με την οδό Αυλώνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Μαρκορά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των παρακείμενων αυτών οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση