ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και πλέγματος στον αυτοκινητόδρομο

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 11/4/2019 μέχρι την Τετάρτη 24/4/2019, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού από το την έξοδο Κοφίνου μέχρι την είσοδο Σκαρίνου, τμηματικά θα είναι κλειστός και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου η κυκλοφορία θα είναι αμφίδρομη.

Ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας Α1 το πρωί της 13ης Απριλίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 13/4/2019από η ώρα 6:00 π.μ. μέχρι η ώρα 11:00 π.μ., θα γίνει τοποθέτηση πλέγματος ασφαλείας στην Τόχνη 1200μ. βορειοανατολικά του κόμβου Ζυγίου στο σημείο της διασταύρωσης της εναέριας γραμμής μεταφοράς «Βασιλικό-Μαρί-Κοφίνου» με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνονται από την Αστυνομία ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας Α1, διάρκειας μέχρι 5 λεπτών η κάθε μία και στις δύο κατευθύνσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Α.Η.Κ. απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X