ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες - Πότε αναμένονται

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται, αραιή κυρίως, σκόνη κατά διαστήµατα µέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Σήµερα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές και αργότερα και µέσες νεφώσεις, που από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα ορεινά και βορειοδυτικά, ενώ λίγες ελαφρές βροχές ενδέχεται να σηµειωθούν και στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, ενώ στα δυτικά το απόγευµα θα πνέουν µεταβλητοί ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και αργότερα τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Το Σάββατο αναµένονται τοπικά βροχές και την Κυριακή τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Τη νυχτα του Σαββάτου και την Κυριακή το πρωί στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι το Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X