ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφει η κακοκαιρία: Καταιγίδες με χαλάζι και πολύ ισχυρούς ανέμους

Με άστατο καιρό ξημερώνει το Σαββατοκύριακο

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά παράλια, στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.


Κύπρος: Ο παππούς την... «έπεσε» στην χορεύτρια στο καρναβάλι! (Vid)


Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών, στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, ωστόσο σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη, ενώ το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια θα καταστεί μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Πρώην αξιωματικός βρίσκεται σε κώμα μετά από επέμβαση


Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά παροδικά στα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 25 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση