ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπιασαν στο Αεροδρόμιο καταζητούμενο για 63 κιλά κάνναβης

Η ποσότητα βρέθηκε σε αποθήκη στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη χθες σε σχέση με τον εντοπισμό 63 κιλών και 700 γραμμαρίων κάνναβης, στις 31 Οκτωβρίου, 2018, σε αποθήκη εταιρείας στην Λεμεσό.

Ο 45χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη γύρω στις 20:30 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου αφίχθηκε με πτήση από το εξωτερικό.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο πέντε, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.


«Τα ναρκωτικά ήταν πολύ πιο δυνατά από μένα - Έπιασα πάτο» (vid)


Υπενθυμίζεται ότι την ποσότητα κάνναβης εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ κατά τη διάρκεια έρευνας σε αποθήκη στην Λεμεσό, στην παρουσία του 53χρονου διαχειριστή της αποθήκης.

Τα ναρκωτικά βρίσκονταν κρυμμένα σε παιχνίδι κερματοδέκτη τύπου γερανός και συγκεκριμένα 63 αεροστεγείς συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μία, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε 700 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 53χρονος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στις 16 Νοεμβρίου, 2018, η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο παρέπεμψε τον 53χρονο σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X