ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Επεισοδιακή σύλληψη 17χρονου - Τραυματισμός Αστυνομικού

Προσέκρουσε με κλοπιμαία μοτοσυκλέτα, σε αστυνομική μοτοσυκλέτα

Σε επεισοδιακή σύλληψη 17χρονου και τραυματισμό μέλους της Αστυνομίας, εξελίχθηκε η προσπάθεια ανακοπής και ελέγχου μοτοσυκλέτας, που κινείτο στη Λευκωσία, χωρίς αριθμούς εγγραφής.

Ο 17χρονος είχε εντοπιστεί γύρω στις 11.40π.μ. σήμερα, από μέλος της Ομάδας «Ζ», της Τροχαίας Λευκωσίας, να οδηγεί μοτοσυκλέτα χωρίς αριθμούς εγγραφής, σε δρόμο της Λευκωσίας. Παρά το σήμα του αστυνομικού να σταματήσει για έλεγχο, ο 17χρονος συνέχισε την πορεία του προσπαθώντας να διαφύγει.


Νεκρή Μιτσερού - Αρχίζει αύριο μεγάλη επιχείρηση άντλησης νερού από το φρεάτιο (pics)


Ο αστυνομικός ακολούθησε τον 17χρονο, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, εισήλθε αντίθετα σε μονόδρομο. Το μέλος της Αστυνομίας, ακολουθώντας άλλη πορεία, κατάφερε να εντοπίσει ξανά την ύποπτη μοτοσικλέτα και αφού σταμάτησε τη δική του μοτοσυκλέτα έκανε εκ νέου σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Ωστόσο, ο 17χρονος συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, να προσκρούσει στην αστυνομική μοτοσυκλέτα, στην οποία βρισκόταν ακόμα ο αστυνομικός.

Μετά την πρόσκρουση, μοτοσυκλέτες και επιβάτες έπεσαν στο έδαφος, ενώ το μέλος της αστυνομίας κατάφερε να ακινητοποιήσει και να συλλάβει τον 17χρονο για αυτόφωρο αδίκημα.

Από την πρόσκρουση, το μέλος της Αστυνομίας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για νοσηλεία.

Από περεταίρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτή είναι δηλωμένη στην Αστυνομία ως κλοπιμαία.

Η Τροχαία Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούν την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X