ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επαναλειτουργεί νωρίτερα το ΚΕΠ Λεμεσού μετά το κρούσμα

Πώς θα διευθετηθούν τα ραντεβού

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού (ΤΔΔΠ) του Υπουργείου Οικονομικών πληροφορεί τους πολίτες ότι έχουν καταβληθεί όλες οι προσπάθειες όπως το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη Λεμεσού (οδός Σπύρου Αραούζου 21) επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020. Έχει ήδη γίνει σχετική απολύμανση στο υποστατικό, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, για σκοπούς προστασίας της δημόσιας υγείας.

Αριθμός ραντεβού που ήταν προγραμματισμένα για τη βδομάδα 10 έως 14 Αυγούστου 2020 θα επαναπρογραμματιστούν, λόγω λειτουργίας του ΚΕΠ με μειωμένο προσωπικό. Για τον σκοπό αυτό έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία τηλεφωνικής ενημέρωσης του κοινού.

Το κοινό παρακαλείται όπως απευθύνεται στο ΚΕΠ Λεμεσού τηλεφωνικώς (τηλ. 25829129) για την εκ των προτέρων διευθέτηση ραντεβού για εξυπηρέτηση μόνο για επείγουσες περιπτώσεις. Η παράδοση εγγράφων από το ΚΕΠ(ταυτότητες, διαβατήρια, άδειες οδήγησης, κτλ) θα γίνεται κανονικά (χωρίς ραντεβού).

Σημειώνεται ότι το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού τη βδομάδα 10 έως 14 Αυγούστου 2020 θα είναι από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ.

Ζητείται η κατανόηση και συνεργασία του κοινού. Το ΤΔΔΠ απολογείται για την ταλαιπωρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X