ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόρεσε τα γιορτινά της και μαγεύει η Πλατεία Ελευθερίας (pics)

Εντυπωσιακή φωταγώγηση της γέφυρας

Μία μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου ο Δήμος Λευκωσίας στους παρευρισκομένους των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου χωριού, το οποίο διοργανώνει στον χώρο του παλιού Δημαρχείου.

Οι επισκέπτες είδαν ξαφνικά εκατοντάδες φώτα σε διάφορους χρωματισμούς να ανάβουν πάνω στην γέφυρα της Πλατείας Ελευθερίας, δημιουργώντας την αίσθηση πως περπατάς σε διαστημόπλοιο.

 

Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο τελικός γενικός έλεγχος από την ΑΗΚ στον επιδαπέδιο φωτισμό της γέφυρας της πλατείας, δίδοντας το πράσινο φως για το άναμμα του πολύπλοκου φωτισμού, ο οποίος σχεδιάστηκε από την Ζάχα Χαντίντ.

Ο Δήμος φαίνεται να τηρεί σιγήν ιχθύος και χαμηλούς τόνους για την ολοκλήρωση της πλατείας και την σταδιακή παράδοσή της στο κοινό.

Οι πληροφορίες μας μιλούν για σταδιακή παράδοση του κάτω μέρους της πλατείας τις επόμενες δέκα εβδομάδες, με τον Δήμο να κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του.

Επίσης, φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί μέρος της εγκατάστασης των περίφημων οβελίσκων που δημιουργούν τα παγκάκια της πλατείας χωρίς, ωστόσο, να έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή και εγκατάσταση όλων.

Το θέαμα είναι κυριολεκτικά εντυπωσιακό, ενώ να σημειωθεί ότι τα φώτα ελέγχονται από κεντρικό υπολογιστή.

Κάπως έτσι η Πλατεία Ελευθερίας, έπειτα από αρκετά χρόνια, φόρεσε τα γιορτινά της, μάγεψε και περιμένει όλους για τα ομορφότερα Χριστούγεννα!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X