ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έντονη χαλαζόπτωση στον Αστρομερίτη

Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

Εργασίες διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, από τις 9.30 το πρωί σήμερα Τρίτη, 5 Μαΐου, για σφραγιστική επάλειψη του οδοστρώματος, σε διάφορα σημεία του δρόμου, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό. Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Μαΐου, από τις 9.30 το πρωί, μέχρι και τις 2.30 το μεσημέρι κάθε μέρας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά μία λωρίδα κυκλοφορίας, για απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην περιοχή Μόρφου, αυτή την ώρα σημειώνεται έντονη βροχή και χαλαζόπτωση με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ορατότητα για διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, ενώ ενδεχομένως το οδόστρωμα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου να είναι ολισθηρό. Βροχή και χαλαζόπτωση σημειώνεται συγκεκριμένα στην περιοχή Αστρομερίτη, ενώ βροχόπτωση σημειώνεται στις περιοχές Κακοπετριάς και Ευρύχου.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X