ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έναρξη πτήσης Αθήνα – Πάφος της Cyprus Airways

Τι ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία

H αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της πτήσης Αθήνα – Πάφου από το Διεθνές Αερολιμένα Πάφου.

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Καρασιαλής Υπεύθυνος επίγειας εξυπηρέτησης και ασφάλειας της Cyprus Airways ανέφερε πως η απόφαση για έναρξη των πτήσεων λήφθηκε μετά την μεγάλη ανάγκη που παρουσιάστηκε στο επιβατικό κοινό με "πρόθεσή μας να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας στην Πάφο βάση της απαίτησης τους να πετάξουν στην Αθήνα».

Η  αεροπορική σύνδεση Πάφου – Αθήνα θα γίνεται τρεις φορές εβδομαδιαίως από το αεροδρόμιο Πάφου, και θα συνεχιστεί για όλη την καλοκαιρινή περίοδο με προοπτική για περαιτέρω.

Εξάλλου την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ Νάσος Χατζηγεωργίου για το γεγονός ότι μετά από πολλές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Πάφου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηγεωργίου ανέφερε πως “ είμαστε ευτυχείς που δύο αεροπορικές εταιρείες η Cyprus Airways και η Aegean θα συνδέσουν τους δύο προορισμούς “ σημειώνοντας πώς η έναρξη του δρομολογίου της Aegean από Πάφο για Αθήνα και αντίστροφα, ξεκίνησε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, ενώ η Cyprus Airways ξεκίνησε τις πτήσεις της από το αεροδρόμιο Πάφου για Αθήνα σήμερα Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Χατζηγεωργίου εκτίμησε ότι η παρουσία των δύο αεροπορικών εταιρειών έχει μεγάλη σημασία, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στο εγγύς μέλλον θα γίνει κατορθωτή σε συνεργασία με τις εταιρείες και τους υπόλοιπος εταίρους , η σύνδεση της Πάφου και με άλλα αεροδρόμια στα οποία υπάρχει επιχειρηματική ευκαιρία.

Όσον αφορά τις πτήσεις από Γερμανία, είναι γνωστό συνέχισε, ότι οι ιδιαίτερες προσπάθειες του Υφυπουργείου Τουρισμού , της Hermes και άλλων φορέων, έχουν ευοδώσει και έχει καλυφτεί σε μεγάλο βαθμό το κενό που άφησε η πτώχευση της εταιρεία Germania.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ οι πτήσεις αρχίζουν τον Απρίλιο του 2020 συνδέοντας την Πάφο αρχικά με τέσσερα αεροδρόμια της Γερμανίας και εκτελώντας οκτώ πτήσεις εβδομαδιαίως.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X