ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΜΕΛ: 4 λεωφορεία με απεργούς έρχονται στην Λευκωσία

Έξω από το Υπουργείο Μεταφορών για διαμαρτυρία

Με τέσσερα λεωφορεία ξεκίνησαν, πριν από λίγο, για τη Λευκωσία οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού, οι οποίοι από την Τρίτη κατέρχονται σε επ` αόριστον απεργία, λόγω της μη καταβολής του μισθού Μαρτίου και της μη επαναφοράς των παραχωρήσεων που έγιναν το 2014.

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ συντεχνιακές πηγές, δυο λεωφορεία ξεκίνησαν από την πόλη και άλλα δυο από την επαρχία Λεμεσού, με σκοπό να μεταφέρουν τους απεργούς έξω από τα Υπουργεία Μεταφορών και Εργασίας.

Οι συντεχνίες και οι επιτροπές των απεργών έχουν ζητήσει συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών (10:30) και την Υπουργό Εργασίας (11:30), κατά τη διάρκεια των οποίων θα ζητηθεί η παρέμβασή τους για καταβολή του μισθού και επιστροφή των παραχωρήσεων που έγιναν πριν πέντε χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η απεργία έχει δημιουργήσει προβλήματα στις δημόσιες συγκοινωνίες της Λεμεσού και ειδικά για τους μαθητές, με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης να εκφράζει τους προβληματισμούς και ανησυχίες της.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X