ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας - Η αντικατάσταση της οροφής και ο προβληματισμός

Η κατάρρευση και τα ερωτηματικά

Έντονος είναι ο προβληματισμός της Παγκύπριας Συντεχνίας Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΠΑΣΕΕΚ) σχετικά με την κατάρρευση μέρους της ψευδοροφής στην αίθουσα όπου εκτελούν τα καθήκοντά τους, στη Λευκωσία.

Με ανάρτηση τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημειώνουν ότι από την μια ναι μεν τοποθετήθηκε υποστηρικτική δομή κάτω από την υφιστάμενη, ώστε να αντικατασταθεί με ασφάλεια αλλά από την άλλη εκφράζουν την απορία «η συνέχιση του έργου από τον ίδιο τον εργολάβο της οροφής που έπεσε δεν θα επηρεάσει τεκμήρια στην έρευνα που εξήγγειλε η ΥΜΕΕ;»

Αυτούσια η ανάρτηση

 

Ανακοίνωση Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για το Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας

Αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία του Κέντρου Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία, μετά το ατυχές συμβάν της Παρασκευής.

Η διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας, στον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

Το προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου Εναέριας κυκλοφορίας, μετά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν, εργάζεται σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Το Υπουργείο, Μεταφορών εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας, ως επίσης, και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην τάχιστη αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του Κέντρου Ελέγχου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X