ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτέλεση Gary: Έκαναν το τέλειο έγκλημα;

Ακόμη ψάχνουν τους δολοφόνους του

Δημήτρης Λουκά

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας του 33χρονου Gary Boris Χριστοδούλου.

Όσο περνάει ο καιρός και οι δράστες παραμένουν άφαντοι, περισσότερο τείνει να επικρατήσει το σενάριο ότι η εκτέλεση του Gary θα μπει στο συρτάρι της Αστυνομίας με τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά την στυγερή δολοφονία του 33χρονου Gary Boris Χριστοδούλου, οι εκτελεστές του δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για να φθάσουν στα ίχνη των δραστών ή των ηθικών αυτουργών συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Σε δηλώσεις του στο 24news ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι οι έρευνες για την εν λόγω υπόθεση συνεχίζονται για την πλήρη εξιχνίαση του εγκλήματος προσθέτοντας ότι είναι μια υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και οπωσδήποτε συνεχίζονται οι ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών.

Η εν ψυχρώ εκτέλεσή του

Την 1η Νοεμβρίου 2018, ο τρόπος δράσης των δολοφόνων του 33χρονου Gary Boris Χριστοδούλου καταδείκνυε ότι τον ήθελαν πάση θυσία νεκρό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του θύματος ήταν ακινητοποιημένο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας ενώ το πτώμα του 33χρονου εντοπίστηκε ανάμεσα σε θάμνους στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητοδρόμου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι δολοφόνοι του Gary τον κυνήγησαν, εκτελώντας τον λίγα μέτρα πιο κάτω. Ο θάνατος του θύματος επήλθε από αριθμό τραυμάτων που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο ενώ τα κίνητρα πίσω από την δολοφονία αποδόθηκαν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η αστυνομία μετά από έρευνες πέρασε χειροπέδες σε τέσσερα άτομα, ωστόσο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία εναντίον τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X