ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεψε από περίπτερο αλλά πιάστηκε από κλειστό κύκλωμα

Υπό διήμερη κράτηση 27χρονη - Ψάχνουν και 23χρονη

ΚΥΠΕ

Υπό διήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή μια 27χρονη, σε σχέση με υπόθεση κλοπής από περίπτερο στην Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη περιπτέρου, στη Χλώρακα, ότι νωρίτερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, δύο γυναίκες εισήλθαν στο περίπτερο και απέσπασαν διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 585 ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Τις κινήσεις των γυναικών κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το περίπτερο. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, από την επιθεώρηση του κλειστού κυκλώματος αναγνωρίστηκαν οι δύο φερόμενες ως ύποπτες, ηλικίας 23 και 27 ετών και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ακολούθως, από περαιτέρω έρευνες, η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στη σύλληψη της 27χρονης, η οποία τέθηκε υπό διήμερη κράτηση. Η 23χρονη καταζητείται και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό της.

Εξάλλου, σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, μεταξύ 3 και 4 Απριλίου, γυναίκα από την Πάφο κατήγγειλε τη διάρρηξη κατοικίας της, από την οποία, όπως είπε, είχε κλαπεί ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 24χρονου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ο 24χρονος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας και μετά το εξιτήριο αναμένεται να εκτελεστεί το ένταλμα για διερεύνηση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X