ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεψαν χιλιάδες ευρώ από αρχιτέκτονα - Παραδέχθηκαν και παρέδωσαν το ποσό

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στον εντοπισμό των υπόπτων στην υπόθεση απόσπασης 12.000 ευρώ από όχημα 52χρονου αρχιτέκτονα στην Πάφο την 11η Μαΐου προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν στην Επισκοπή - έδαφος Βάσεων - και αναμένεται να οδηγηθούν ακολούθως στο Γραφείο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Τα τρία πρόσωπα παραδέχτηκαν τη διάπραξη του αδικήματος και παρέδωσαν και το χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχιτέκτονας στην Πάφο κατήγγειλε ότι άγνωστα πρόσωπα απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 12 χιλ. ευρώ από το όχημα του τα οποία, όπως ανέφερε, τα απέσυρε από την Τράπεζα για να πληρώσει το προσωπικό του.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ο παραπονούμενος το όχημα του το είχε σταθμεύσει στη Γεροσκήπου στην οδό Αγαπήνωρος και το χρηματικό ποσό ήταν σε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, 100 ευρώ και 50 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στο μέρος και έγιναν επιτόπιες εξετάσεις ενώ αξιοποίησαν κλειστά κυκλώματα στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να διαφανεί εάν κάποια εγκληματικά στοιχεία πλησίασαν την περιοχή.

Επιπρόσθετα ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε πως το χρηματικό ποσό φέρεται οι δράστες να το απέσπασαν από ξεχασμένο ανοικτό παράθυρο στη θέση του οδηγού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X