ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκκληση πατέρα του Δημήτρη Αντωνίου - Χάθηκε ο γιος του από τις 15 Μαρτίου

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για εντοπισμό του

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου Δημήτρη Αντωνίου από την Πάφο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 15 Μαρτίου 2020.

Οι έρευνες σήμερα θα επικεντρωθούν, παρά τις ακατάλληλες καιρικές συνθήκες με τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην Επαρχία, από δύο ομάδες εθελοντών στις περιοχές Λουτρά της Αφροδίτης προς Ακάμα και στη Φοντάνα Αμορόζα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες συνεχίζονται ανελλιπώς από την ημέρα που καταγγέλθηκε η εξαφάνιση του Δημήτρη Αντωνίου, ενώ χθες μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης είχαν επιστρατευθεί για τον εντοπισμό του στην περιοχή της Κοίλης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Επαρχίας Πάφου.

Στις έρευνες όλο αυτό το διάστημα και κατά διαστήματα συνδράμει το ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο διεξάγει χαμηλές πτήσεις, μέλη της Πολιτικής Άμυνας, επαγγελματίες δύτες, φίλοι και συγγενείς του 28χρονου, εθελοντές, κυνηγοί της Επαρχίας Πάφου και ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας.

Ο πατέρας του Δημήτρη εκφράζει την πεποίθηση ότι ο γιος του βρίσκεται στη ζωή και ίσως να είναι κάπου τραυματισμένος. Απευθύνει επίσης έκκληση σε όποιον έχει κάποια νεώτερα να επικοινωνήσει μαζί του στον αριθμό 99259858 αλλά και τους πολίτες να συνδράμουν στις έρευνες.

Εξάλλου, και η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του Αντωνίου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X