ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Εξατμίστηκαν» 60 χιλιάδες ευρώ από την κατσαρόλα

Ο ηλικιωμένος τα έκρυβε στην κατσαρόλα και τα έβγαζε βόλτα με βαλίτσα

Μια απίστευτη υπόθεση βγαίνει στην επιφάνεια, μετά την σύλληψη και την προσαγωγή 49χρονης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, μετά την καταγγελία στην οποία προέβη εναντίον της ο ίδιός της ο πατέρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», συνταξιούχος κατήγγειλε την 49χρονη κόρη του στην Αστυνομία ότι του έκλεψε τις 60 χιλιάδες ευρώ που είχε κρυμμένες μέσα σε... κατσαρόλα, κάτω από το κρεβάτι του. Μάλιστα, ο παραπονούμενος, σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, δεν αποχωριζόταν ποτέ τα χρήματά του και τα έβαζε σε μια βαλίτσα και τα έβγαζε βόλτα, κάθε φορά που έφευγε από το σπίτι. Μέχρι που αυτά έκαναν φτερά...

Ο συνταξιούχος υποψιάστηκε αμέσως την κόρη του, την κατήγγειλε στην Αστυνομία, που προέβη στην σύλληψή της. Η ίδια, ωστόσο, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και αναφέρει ότι ο πατέρας της πάσχει από άνοια.

Όλα άρχισαν όταν ο ηλικιωμένος άνοιξε την κατσαρόλα (την τύλιγε με κουβέρτα και την έκρυβε κάτω από το κρεβάτι) για να πάρει χρήματα ώστε να αγοράσει κιμά, στις 26 Οκτωβρίου 2018. Τότε, το ποσό βρισκόταν στην θέση του. Δύο μέρες αργότερα, ωστόσο, διαπίστωσε ότι η κατσαρόλα βρισκόταν σε άλλη θέση από την συνήθη και ήταν άδεια. Επίσης, άφαντη ήταν και η βαλίτσα με την οποία μετέφερε τα χρήματα όταν έφευγε από το σπίτι του.

Αμέσως, οι υποψίες στράφηκαν εναντίον της 49χρονης κόρης του, η οποία την προηγούμενη μέρα είχε επισκεφθεί το πατρικό της για να μεταφέρει την μητέρα της στο νοσοκομείο, ενώ στην οικία δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης. Παρά το ότι αρνείται η ίδια την ανάμειξή της, γενετικό της υλικό εντοπίστηκε στα τεκμήρια (κατσαρόλα, κουβέρτα).

Ο παραπονούμενος ανέφερε στην Αστυνομία ότι υποψιάζεται την κόρη του, επειδή τον τελευταίο καιρό του ζητούσε χρήματα. Επίσης, είπε, την υποψιάστηκε και στο παρελθόν για την κλοπή χρυσαφικών της μητέρας της, για τα οποία της απηύθυνε την ερώτηση, για να λάβει την απάντηση: «τι θα τα κάνετε εσείς;». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση