ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρίσταναν τους αστυνομικούς σε 36χρονη - Μπήκαν σπίτι της

Ήταν με μάσκες στο πρόσωπο οι τρεις άνδρες

Καμία σύλληψη δεν έγινε μέχρι σήμερα όσον αφορά την υπόθεση ληστείας, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και πλαστοπροσωπίας μέλους της Αστυνομίας, που σημειώθηκε το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι σε γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφερόταν πως έγινε καταγγελία από 36χρονη ότι ενώ βρισκόταν γύρω στις 8 το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου στο διαμέρισμά όπου διαμένει στη Λάρνακα, τρία άγνωστα πρόσωπα με πολιτικά ρούχα την επισκέφθηκαν και αφού της ανέφεραν ότι είναι αστυνομικοί, της ζήτησαν να περάσουν εντός του διαμερίσματος.

Η 36χρονη τους επέτρεψε να εισέλθουν εντός του διαμερίσματος και όταν τους ζήτησε τις αστυνομικές τους ταυτότητες, αυτοί της ζήτησαν χρήματα και αφού κατάφεραν και έκλεψαν χρηματικό ποσό 1,500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, η 36χρονη προσπάθησε να διαφύγει από το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα ένας εκ των δραστών να την απωθήσει σπρώχνοντάς της, χωρίς ωστόσο αυτή να τραυματιστεί.

Οι τρεις δράστες που έφεραν μάσκες προσώπου, περιγράφονται ως ηλικίας περίπου 35 ετών, ο 1ος ύψους 1.65μ. περίπου, παχουλός με μαύρα μαλλιά, ο 2ος ύψους 1.80μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και φορούσε καπέλο και ο 3ος επίσης λεπτής σωματικής διάπλασης και φορούσε ρούχα σκούρου χρώματος.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X