ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είμαστε δύο μάνες, που δολοφόνησαν τα παιδιά μας»

Μητέρα Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: «Μάνα κράτα γερά»!

Συγκινημένη η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, έστειλε το δικό της μήνυμα στη Μάγδα Φύσσα, μετά την ιστορική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η κα. Αρμουτίδου είπε: «Ήρθε στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες, ομοιοπαθείς. Που χάσαμε τα παιδιά μας. Που δολοφόνησαν τα παιδιά μας. Χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Σίγουρα, η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση, για τη μανούλα, την Μάγδα Φύσσα».

Και συνέχισε: «Τα παιδιά μας θα ζουν πια μέσα από τα χιλιάδες μάτια και τις ψυχές των νέων συνανθρώπων μας που μας συμπαραστέκονται. Σε κάθε φατσούλα βλέπω την Ελένη μου, τον Παύλο Φύσσα και τον Γιακουμάκη. Μας πήραν τις ζωές και μας καταδίκασαν να ζούμε σε έναν Γολγοθά. Καμία ποινή δεν μπορεί να δικαιώσει αυτό που κάθε στιγμή βιώνουμε μέσα στα σπίτια μας».

Κλείνοντας, τόνισε: «Μόνο ένα έχω να πω. Μάνα κράτα γερά»! Και πρόσθεσε: «Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί η ελληνική κοινωνία. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Όμως αυτό που βροντοφωνάζω κάθε φορά, είναι πως θέλω να συστρατευτούν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες μαζί μου, γιατί εγώ είμαι μια μονάδα. Όλοι μαζί, χιλιάδες κόσμου να βγούμε να διεκδικήσουμε».

ΠΗΓΗ:  gazzetta.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X