ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έγραψε η Αστυνομία στη Λεμεσό – Σχεδόν 500 τα εξώδικα

Στις 102 οι καταγγελίες για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

Σχεδόν 500 περιπτώσεις παραβάσεων τροχαίας διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΟΠΟΔ, του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, του Κλιμακίου Αυδήμου και του Μηχανικού ‘Ελέγχου.

Πιο συγκεκριμένα, από η ώρα 6 το πρωί σήμερα μέχρι και τις 6 το απόγευμα σήμερα, καταγγέλθηκαν συνολικά 37 οδηγοί για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 102 πρόσωπα για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 63 οδηγοί για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 23 οδηγοί των οποίων τα οχήματα τους δεν είχαν πιστοποιητικό καταλληλότητας, 43 οδηγοί για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, 100 οδηγοί για μη σωστή χρήση ταχογράφου, καθώς επίσης και επτά οδηγοί των οποίων τα οχήματα τους ήταν διαγραμμένα ή δηλωμένα ως ακινητοποιημένα. Έγιναν επίσης άλλες 112 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένοι και στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια εμπέδωσης της οδικής συνείδησης αλλά και του αισθήματος ευθύνης απέναντι στους χρήστες του οδικού δικτύου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X