ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο τρόπος δράσης της εγκληματικής οργάνωσης στη Λάρνακα

Πουλούσε προστασία με απειλές

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες εναντίον 42χρονου από την επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απαίτησης περιουσίας με απειλές, εκβίασης, απειλής βιαιοπραγίας, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και άλλα αδικήματα που διαπράχθηκε στις 31 Ιανουαρίου, 2019 στην Πύλα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης την 1η Φεβρουαρίου καταγγέλθηκε από 55χρονο, ιδιοκτήτη internet café και από 53χρονο διαχειριστή καφενείου στην Πύλα, ότι στις 31 Ιανουαρίου μετέβησαν στα υποστατικά τους 10 – 12 άτομα και τους ζήτησαν όπως δίνουν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ τη νύχτα για προστασία.


Αγνοείται η τύχη της Ειρήνης με την κοκαΐνη


Όταν οι δύο παραπονούμενοι αρνήθηκαν να πράξουν κάτι τέτοιο, τα άτομα τους απείλησαν ότι θα προκαλέσουν ζημιά στη περιουσία τους και στους ίδιους.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων ατόμων ηλικίας 32, 41 και 42 χρόνων.

Η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας του 42χρονου στην επαρχία Λάρνακας και χθες το μεσημέρι συνελήφθηκε.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και στα υποστατικά του 42χρονου και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία αξιολογούνται.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τα άλλα τρία άτομα τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X