ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή τροχαίου - Χειροπέδες σε 20χρονο

Μαρτυρία «καίει» τον νεαρό

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τροχαίου ατυχήματος και εγκατάλειψης της σκηνής.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 7.00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 6 Ιουλίου, σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο 20χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 62χρονος, έχοντας συνοδηγό 59χρονη. Ακολούθως της σύγκρουσης, ο οδηγός του πρώτου οχήματος εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή, ενώ οι 62χρονος και 59χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις. Αφού ο 62χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών, έλαβε εξιτήριο το ίδιο βράδυ, ενώ η 59χρονη, νοσηλευόταν για παρακολούθηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μέχρι το μεσημέρι σήμερα, όταν και έλαβε εξιτήριο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία ότι, οδηγός του πρώτου οχήματος κατά το χρόνο του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο 20χρονος, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι σήμερα, ο 20χρονος εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου είχε μεταβεί για να αναχωρήσει για το εξωτερικό και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει του Δικαστικού εντάλματος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X