ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφυγε από την ζωή ο Δημοσιογράφος Χρύσανθος Χρυσάνθου

Η απίστευτη πορεία του

Έφυγε από την ζωή χθές Τρίτη 03/09 σε ηλικία 68 ετών ο Χρύσανθος Χρυσάνθου γνωστός δημοσιογράφος, φωτογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός. Αφήνει πίσω τους τους δύο γιους του Αλεξ και Φίλιπ.

Ο Χρύσανθος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο στη συνέχεια βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε στη Σχολή Δημοσιογραφίας και Γραφιστικής του Λονδίνου στο Barnet και στο Southgate College.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και φωτογράφος για τις εφημερίδες Parikiaki και Nea και ραδιοφωνικός παρουσιαστής και παραγωγός για το Ελληνικό Ραδιόφωνο του Λονδίνου.

Είχε το προνόμιο να πάρει συνέντευξη και να τραβήξει φωτογραφίες του μπόξερ Muhammad Ali, των ηθοποιών Roger Moore, Omar Sharif, Vincent Price, Oliver Reed και Lee Marvin, των ηθοποιών Julie Andrews και Julie Christie.

Tων μουσικών Bee Gees, Elton John, Rolling Stones, Cliff Richard, Ο Μάικ Μπόλαν, ο Γιώργος Μιχάλης, ο Ντέιλ Έσση, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γουίλ Στέβενς, ο Μάικλ Τζάκσον, ο Τόμ Τζόουνς, ο Ντέμης Μούσκι, ο Ντιλ Ρόσσος, οικογένεια όπως ο δούκας του Εδιμβούργου και η πριγκίπισσα Anne.

Έχει ζήσει στο Λος Άντζελες, τη Γαλλία και την Ελλάδα πριν μετακομίσει στη Λεμεσό και δημιουργήσει το φωτογραφικό στούντιο Chrys Chrysanthou.

Ήταν πολύ αφοσιωμένος στην βοήθεια της οικογένειάς του και των φίλων του και αγαπήθηκε από όλους.
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 στην Εκκλησία της Αγίας Φύλα στη Λεμεσό της Κύπρου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X