ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δώσε φως σε μια ζωή», προτρέπουν τους πολίτες ΑΗΚ - Αντικαρκινικός

Στόχος η ευαισθητοποίηση του κοινού

Με σύνθημα «Δώσε Φως σε Μια Ζωή» και στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία του συνδέσμου με την ΑΗΚ, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Λευκωσία, Πάφο και Παραλίμνι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ το επόμενο Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιείται χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τις 12:00 μέχρι τις 19:00 στην Πλατεία Ευρώπης, στις Φοινικούδες.

Διαβάστε επίσης Πρόστιμο «μαμούθ» σε λαθροθήρα - Εντόπισαν μέχρι και κεφάλι αγρινού

Όλες οι εκδηλώσεις, αναφέρεται, «περιλαμβάνονται στη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή» με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για 47 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους».

Η εκστρατεία ξεκινάει από σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 8 Δεκεμβρίου 2018 και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου καλεί το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος κάνοντας μία εισφορά στο www.anticancersociety.org.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X