ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Μιχαήλ: Άφαντο παραμένει το φονικό όπλο

Για άλλες έξι μέρες ανανεώθηκε το διάταγμα των τριών αδελφών

Ανανεώθηκε σήμερα, για άλλες έξι ημέρες, ένα τρίτο διάταγμα κράτησης εναντίον των τριών αδελφών, 28,19 και 16 ετών, σε σχέση με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε, στις 14 Ιανουαρίου, νεκρός στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι στα Πολεμίδια.

Η διαδικασία διεξήχθη και πάλι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του ανήλικου αδελφού, ενώ οι αστυνομικοί ανακριτές θεωρούν ότι η υπόθεση έχει εξιχνιαστεί, αφού οι ύποπτοι παραδέχονται εμπλοκή, αναφέροντας πως κίνητρο ήταν η ληστεία του θύματος.


Έτσι εκπαιδεύεται ο Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός της ΜΜΑΔ (vid)


Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος και ο 19χρονος φέρεται να παραδέχονται τη διάπραξη του εγκλήματος, με τον 28χρονο να παρουσιάζεται ως το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη, ενώ ο 16χρονος, αν και τοποθετεί τον εαυτό του τη σκηνή, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Το φονικό όπλο, κυνηγετικό τύπου ΔΟΚΟ, δεν έχει εντοπιστεί παρά τις έρευνες που έγιναν στην θαλάσσια περιοχή του παλιού λιμανιού Λεμεσού, όπου σύμφωνα με τον 28χρονο το πέταξε μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Δεν έχει επίσης εντοπιστεί ούτε το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου, που επίσης σύμφωνα με τους υπόπτους, το πέταξαν σε ανοικτό χώρο κοντά στη σκηνή.

Το δικαστήριο ανανέωσε το διάταγμα κράτησης των τριών για άλλες έξι ημέρες, ενώ μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται η συμπλήρωση των εξετάσεων, ώστε να καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον του Κακουργιοδικείου, σε σχέση με αδικήματα που αφορούν φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη φόνου και κακουργήματος, απόπειρα ληστείας, κλοπή, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση