ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Bρετανού στην Αγιά Νάπα: «Θέλουμε να θρηνήσουμε αλλά…» (pics,vid)

Σε ποιους αποδίδουν ευθύνες οι γονείς του

Την υπόθεση της δολοφονίας του George Low φέρνει ξανά στο προσκήνιο το BBC με δημοσίευμα του. Όπως αναφέρει ο 22χρονος δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2016 κοντά σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν όταν πέρασαν από το οδόφραγμα στα κατεχόμενα αλλά απελευθερώθηκαν χωρίς να παραδοθούν στην αστυνομία. Ο βρετανός βουλευτής Gareth Johnson, επισκέφθηκε την Κύπρο ώστε να έχει σειρά επαφών τόσο με την αστυνομία όσο και τον αρμόδιο Υπουργό.

Ο Johnson δήλωσε ότι έχουν γίνει ελάχιστα ώστε οι ύποπτοι να βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη ένα χρόνο μετά και την απελευθέρωση τους.

Στο άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις των γονιών του Low που τα βάζουν με τις Ελληνοκυπριακές αρχές. Η μητέρα του λέει, «Δεν αισθανόμαστε ότι έχουν δοθεί οι όποιες πληροφορίες (από τις Ελληνοκυπριακές αρχές) για το τι πραγματικά συνέβη. Δεν ξέρουμε πραγματικά τίποτα».

Ο πατέρας του δολοφονηθέντος είπε ότι, «Προσπαθούμε να θρηνήσουμε τον γιο μας αλλά πονάμε περισσότερο ξέροντας ότι οι δολοφόνοι του είναι ελεύθεροι κάνοντας την ζωή τους».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X