ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό φονικό: Υπό την επήρεια ναρκωτικών μετά το δικαστήριο

Έρευνα διατάχθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Νέα βόμβα έσκασε για τα κενά ασφαλείας που φαίνεται ότι υπάρχουν κατά την μεταφορά κρατουμένων, μετά την αποκάλυψη ότι τρεις από τους κατηγορούμενους για το διπλό φονικό του Στροβόλου, επέστρεψαν στα κελιά τους υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι τρεις εμπλεκόμενοι Λοΐζος Τζιωνής, Λευτέρης Σολωμού και Μάριος Χατζηξενοφώντος, μετά την επιστροφή τους στις Κεντρικές Φυλακές, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου προσήχθησαν την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκαν υπό την επήρεια ουσιών.

Αυτό προκαλεί διάφορα ερωτηματικά, σε σχέση με το θέμα της ασφάλειας κατά την μεταφορά κρατουμένων και όχι μόνον.


Άγριο φονικό Αγίας Νάπας: Τα σενάρια και στο φόντο Καλοψιδιώτης


Διοικητική έρευνα διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιου Στυλιανού, ο Αρχηγός, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, διέταξε διοικητική έρευνα, προκειμένου να φανεί το κατά πόσον υπάρχουν ευθύνες σε μέλη του Σώματος, αλλά και κενά ασφαλείας κατά την μεταφορά κρατουμένων.


Κομάντο του Ισραήλ επιχειρούν στα βουνά του Τροόδους (Pics, Vids)


Δόθηκαν οδηγίες που αφορούν στην διερεύνηση των γεγονότων, ώστε να καλυφθούν τα κενά που πιθανόν να υπάρχουν. Ο κ. Στυλιανού τόνισε ότι οι κρατούμενοι πρέπει να φρουρούνται καθόλη την διάρκεια της μεταφοράς τους και ο έλεγχος να υπάρχει σε οποιαδήποτε φάση της μεταφοράς τους.


Αγία Νάπα: Έτσι έγινε το άγριο φονικό


Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι είναι άγνωστο ποιες ουσίες έχουν λάβει και από ποια άτομα, ωστόσο είναι σε εξέλιξη η έρευνα, της οποίας αναμένονται τα αποτελέσματα.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι τρεις κρατούμενοι τέθηκαν υπό περιορισμό στο κελί τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X