ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό φονικό - Στο μικροσκόπιο ψηφιακός δίσκος

Την Παρασκευή η επόμενη δικάσιμος

Την Παρασκευή συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό στον Στρόβολο με την αντεξέταση από τους δικηγόρους υπεράσπισης της μάρτυρος Στέλλας Μπότσαρη, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Η αστυφύλακας είχε καταθέσει στις 19 Απριλίου ως μάρτυρας κατηγορίας και είχε προβεί σε παρουσίαση και ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των κατηγορούμενων.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο διαπιστώθηκε ότι τα δεδομένα του διατάγματος 123/2018 για τηλεπικοινωνιακά δεδομένα της ΜΤΝ δεν έχουν κατατεθεί σε ψηφιακή μορφή ενώπιον του Δικαστηρίου αν και έχουν κατατεθεί σε έντυπη.

Η Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Πωλίνα Ευθυβούλου ζήτησε όπως δοθεί ο κατάλληλος χρόνος στη μάρτυρα μέχρι την επόμενη δικάσιμο για να προσκομίσει τον ψηφιακό δίσκο.

Δεσμεύθηκε επίσης ότι θα αποσταλούν στους δικηγόρους υπεράσπισης τα ψηφιακά αντίγραφα των δεδομένων αυτών μέχρι αύριο για να έχουν χρόνο αντιπαραβολής τους με τα εκτυπωμένα δεδομένα.

Παράλληλα, ενημέρωσε το Δικαστήριο ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αντεξέτασης της κ. Μπότσαρη θα καλέσει ως μάρτυρα κατηγορίας τον Γιάννο Κοφτερό της MTN.

Δόθηκαν επίσης ως δικάσιμοι η Τρίτη 21 Μαΐου στις 10:30 και η Τετάρτη 22 Μαΐου στις 09:30.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος που αντιμετωπίζουν από κοινού εφτά συνολικά κατηγορίες για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση