ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό φονικό: «Ήξερα ότι ο Τζιωνής κάνει ναρκωτικά»

Ως μάρτυρας κατηγορίας στην επόμενη δικάσιμο η Σάρα

Συνεχίστηκε η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, η οποία διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου 2018 εντός της οικίας τους στον Στρόβολο.

Στην σημερινή δικάσιμο κατέθεσε ο εκ των ανακριτών της υπόθεσης, Νίκος Τόμας, ως μάρτυρας κατηγορίας, ενώ αντεξετάστηκε από τους συνηγόρους υπεράσπισης των τριών κατηγορούμενων.

Ο δικηγόρος του νούμερου ένα κατηγορούμενου, Λοΐζου Τζιωνή, κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης, αναφέρθηκε στην κατάθεση του ξαδέλφου του πελάτη του, η οποία δεν κατατέθηκε ως τεκμήριο.

Όπως ακούστηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο ξάδελφος του Τζιωνή ανέφερε στους ανακριτές ότι «Ήξερα ότι ο Τζιωνής κάνει ναρκωτικά, αλλά όχι να φτάσει σε έτσι σημείο».

Σημειώνεται πως ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας έγινε αναφορά και σε κατάθεση του πατέρα του πρώτου κατηγορούμενου. Συγκεκριμένα, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, στην εν λόγω κατάθεση, ο πατέρας του Τζιωνή είχε πει ότι «ο Λοΐζος μου είπε θα πάει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι μου είπε».

Η επόμενη δικάσιμος 19/6 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας η πρώην συμβία του Λοίζου Τζιωνή, Σάρα Σιαμς.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.
Και οι τρεις αντιμετωπίζουν από κοινού εφτά συνολικά κατηγορίες για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X