ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δήμαρχος Λεμεσού - «Στόχος κανένας άστεγος»

Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Αστέγων

Το θέμα της δημιουργίας Κέντρου Προσωρινής Φροντίδας Αστέγων, απασχόλησε σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Λεμεσού, Νίκου Νικολαΐδη, με τη διεύθυνση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, με τον Δήμαρχο να δηλώνει πως στόχος είναι να μην υπάρχουν καθόλου άστεγοι στη Λεμεσό.

Μιλώντας ο κ.Νικολαϊδης είπε πως κατά τη σημερινή σύσκεψη τέθηκαν ενώπιον των αρμόδιων υπηρεσιών λεπτομέρειες γύρω από τους σχεδιασμούς του Δήμου για ανέγερση Κέντρου Προσωρινής Φροντίδας Αστέγων.


Αυτές είναι οι συμμετοχές για το Λεμεσιανό Καρναβάλι - Πληροφορίες


Απώτερος στόχος της όλης προσπάθειας, δήλωσε, "είναι να μην μείνει εκτεθειμένος στο δρόμο κανένας συμπολίτης μας" και πρόσθεσε ότι το θέμα θα προωθηθεί στην αρμόδια Υπουργό και ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σημείωσε ότι περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από το όλο θέμα δεν μπορούν επί του παρόντος να αναφερθούν, καθώς οι διαδικασίες βρίσκονται ακόμη στο αρχικό τους στάδιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος έχει ανακοινώσει πως το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Αστέγων θα λειτουργήσει στο Κτιριακό Συγκρότημα "Άγιος Παντελεήμονας", το οποίο είναι δημοτικής κτημοσύνης, και που όταν διαμορφωθεί κατάλληλα, θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα (πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες) για παραμονή μερικών ημερών, μέχρι να βρεθούν μόνιμοι χώροι στέγασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X