ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν έχω διαφορές με κανέναν» - Ψάχνουν δράστη για την βόμβα

Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα - αντίκα

24news team

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών σχετικά με τη βομβιστική επίθεση που δέχθηκε 44χρονος, με την έκρηξη να προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στο όχημα - αντίκα που ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού του αφού καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές υπέστη και η κατοικία.

Από τις έρευνες διαπιστώνεται ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός που προκάλεσε την έκρηξη τοποθετήθηκε στο όχημα.

Η Αστυνομία πρόκειται να ελέγξει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσει κινήσεις του ή των δραστών, ενώ αξιολογούνται και μαρτυρίες.

Πάντως, ο 44χρονος καταθέτοντας στις Αρχές, ανέφερε ότι δεν έχει διαφορές με κανένας, ως εκ τούτου δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε.

Τα γεγονότα

Τα αίτια πρόκλησης έκρηξης που σημειώθηκε το βράδυ που πέρασε, σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ στην οικία του 44χρονου ιδιοκτήτη του, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε 45 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα και μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για εξετάσεις στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν και στην οικία.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται το πρωί της Τρίτης, ώστε να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της έκρηξης.

Τις εξετάσεις διεξάγει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου και ο Κλάδος Πυροτεχνουργών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X