ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν αρέσει η μάσκα στους Λευκωσιάτες

Πόσες καταγγελίες έγιναν ανά το Παγκύπριο

Σε συνολικά 715 ελέγχους παγκυπρίως σε ό,τι αφορά τη συμμόρφωση υποστατικών και πολιτών με τα υπουργικά διατάγματα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, μέλη της προέβησαν συνολικά σε 5 καταγγελίες υποστατικών και 10 καταγγελίες πολιτών που αφορούν κυρίως τη χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 80 έλεγχοι και προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών και 2 για υποστατικά, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 227 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία, στην επαρχία Λάρνακας 1179 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 88 έλεγχοι και προέκυψαν 3 καταγγελίες υποστατικών, στην Αμμόχωστο 95 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 46 έλεγχοι χωρίς καταγγελία.

Επιπρόσθετα, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 30 ελέγχους και δεν προέκυψε καμία παραβίαση ενώ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας εντοπίστηκε ότι δεν κατείχαν την κυπριακή κάρτα πτήσης δύο άτομα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X