ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δελτίο Καιρού: Πού έφτασε η θερμοκρασία και πότε υποχωρεί ο καύσωνας

Δείτε τον πίνακα με την θερμοκρασία και την υγρασία

Εποχική χαμηλή πίεση, ενώ η σχετικά θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, αναμένεται να υποχωρήσει από αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε, επίσης: Κομπίνα μεγατόνων με ταξίδια: Σε όλη την Κύπρο η δράση της 37χρονης

Αύριο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι, ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 βαθμούς στα δυτικά παράλια γύρω στους 34 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 στα ψηλότερα ορεινά

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Διαβάστε, επίσης: Αποφυλακίστηκε ο ισοβίτης Παναγιώτης Καυκαρής

Την Κυριακή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δείτε πού έφτασε θερμοκρασία και υγρασία την Παρασκευή:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση