ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείπνο με φίλους: Σε λίγες ημέρες η πρεμιέρα!

Δείτε το παρεϊστικο βίντεο των πρωταγωνιστών

Με ένα παρεΐστικο βιντεάκι στο instagram που ανέβασαν οι πρωταγωνιστές της παράστασης - μας ενημέρωσαν ότι τελείωσαν τις πρόβες τους στην Αθήνα και αυτή την εβδομάδα έρχονται στην Κύπρο για να κάνουν εδώ τις τελικές τους πρόβες λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στη σχολή τυφλών . Το ''Δείπνο με φίλους'' του πολυβραβευμένου Αμερικάνου συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις είναι μια μοναδική κωμωδία με πολλά συγκινητικά στοιχεία , η οποία βραβεύτηκε με Πούλιτζερ και το βραβείο αμερικανών κριτικών.

Ανέβηκε στην Ελλάδα από τον Γρηγόρη Βαλτινό με μεγάλη επιτυχία το 2000 (χρονιά που βραβεύτηκε με Πούλιτζερ) και το 2013 με μεγάλη επιτυχία.

Αυτή τη φορά ο Βαλτινός το σκηνοθετεί ειδικά για το κυπριακό κοινό αφού η συγκεκριμένη παράσταση που θα δούμε δεν έχει παρουσιαστεί πουθενά αλλού και στήθηκε ειδικά για τις 8 μοναδικές παραστάσεις που ξεκινούν 2 Ιουλίου στην Κύπρο . Το καστ των ηθοποιών αποτελείται από αγαπημένους πρωταγωνιστές και η χημεία μεταξύ τους ανεβάζει το ανέβασμα του έργου σε άλλο επίπεδο.

Τη διασκευή και μετάφραση έκαναν ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Μαριλένα Παπαναγιωτοπούλου. Σκηνικά κοστούμια ο πολυβραβευμένος συμπατριώτης μας Λάκης Γενεθλής, φωτισμούς ο Alessandar Jotovic και βοηθός σκηνοθέτη η Ελένη Τσιμπρικίδου. Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Εβελίνα Παπούλια , Φάνης Μουρατίδης , Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λευτέρης Ζαμπετάκης. Εισιτήρια από tickethour.com.cy και όλα τα ACS COURIER. Για την παράσταση της Λεμεσού που θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο κηποθέατρο - εισιτήρια και από το ταμείο του κηποθεατρου 4-7 το απόγευμα καθημερινά.

Παραστάσεις : Τρίτη 2 Ιουλίου σχολή τυφλών , Τετάρτη 3 Ιουλίου αρχαίο ωδείο Παφου, Πέμπτη 4 Ιουλίου Παττιχειο αμφιθέατρο Λάρνακας , Παρασκευή 5 Ιουλίου κηποθέατρο Λεμεσού , Σάββατο 6 Ιουλίου δημοτικό αμφιθέατρο Παραλιμνίου , Κυριακή 7 Ιουλίου δημοτικό αμφιθέατρο Δερύνειας , Δευτέρα 8 Ιουλίου δημοτικό αμφιθέατρο λακαταμιας , Τρίτη 9 Ιουλίου δημοτική αμφιθέατρο Ιδαλίου (Δάλι). Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου Αλκυονίδες . Τηλ: για πληροφορίες 22-472472. Μην το χάσετε!

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X