ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

David Simpson’s Annual charity Run: Από τη Λεμεσό μέχρι το Τρόοδος

Φέτος ο David συνεχίζει την φιλανθρωπική προσφορά του για 11η συνεχή χρονιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Προωθητική Ενέργεια

Ο οστεοπαθητικός David Simpson έχει το δικό του «παράξενο» τρόπο να γιορτάζει τα γενέθλια του. Εδώ και 30 χρόνια, απολαμβάνει να διανύει απίστευτες αποστάσεις τρέχοντας μέσα από τα μονοπάτια της φύσης.

Ο David γεννήθηκε στη Ζάμπια και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αφρική και Μέση Ανατολή, πριν εγκατασταθεί με την οικογένεια του στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου αποφοίτησε από το Brunel University με πτυχίο Biomechanics and Physiology. Αργότερα σπούδασε Οστεοπαθητική στο S.I.O.M και το European School of Osteopathic Medicine και διατηρεί ιδιωτική οστεοπαθητική κλινική στη Λεμεσό. Αν και τώρα αφοσιώνεται στο ορεινό τρέξιμο, ο David υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων τριάθλου του Ην. Βασιλείου και της Κύπρου και βραβεύτηκε από τον ΚΟΑ ως o κορυφαίος πρωταθλητής τριάθλου για τρεις συνεχείς χρονιές.

Ο θεσμός David Simpson’s Annual charity Run, ξεκίνησε με την πρωτοβουλία του David και της συζύγου του Νικόλ, όταν εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Κύπρο πριν από 11 χρόνια. Ο ίδιος ανέκαθεν γιόρταζε τα γενέθλια του κάνοντας κάτι ακραίο, όπως τρίαθλο απόστασης Ironman (42χλ κολύμπι, 180χλ ποδηλασία, 42.5χμ τρέξιμο) ή κάποιο ορεινό υπέρ-μαραθώνιο. Όταν εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Κύπρο αποφάσισαν πως θα ήταν μια όμορφη πράξη αν ο υπέρ-μαραθώνιος γινόταν για φιλανθρωπικό σκοπό και μεταξύ φίλων και γνωστών μαζεύονταν εισφορές οι οποίες δίδονταν κατευθείαν στον επιλεγμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα ή άπορη οικογένεια.

Στο παρελθόν εισφορές δόθηκαν στη Θεραπευτική Κοινότητα Αγία Σκέπη, Ένα Όνειρο Μια Ευχή, ΚΕΠΑΚΥ (Κέντρο παροχής κοινωνικών υπηρεσιών), Δρ. Γιώτα Δημητρίου Dancing Queen Foundation, όπως και σε άπορες οικογένειες που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη.

Φέτος ο David συνεχίζει την προσφορά του για 11η συνεχή χρονιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου διανύοντας 80 χλμ τρέχοντας συνεχόμενα, από τη Λεμεσό μέχρι την κορυφή του Τροόδους , δια μέσου των μονοπατιών της φύσης.

Στηρίξετε την υπεράνθρωπη προσπάθεια του David με τις εισφορές σας στο λογαριασμό:
Bank of Cyprus
DAVID SIMPSON CHARITY RUN
A/C: 357021208677
IBAN: CY39 0020 0195 0000 3570 2120 8677

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X