ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Β΄ Κατανομή θέσεων για Πανεπιστήμιο Κύπρου - Πληροφορίες

Όλες οι λεπτομέρειες

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους ότι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη B’ Κατανομή θέσεων, από την Τρίτη, 27 Αυγούστου μέχρι και την Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 και ώρα 14:30.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων (Β’ Κατανομή), είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωση θέσης, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι, οι οποίοι παρακάθησαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις το 2019 και υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση για τη Β’ Κατανομή θέσεων.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην Β’ και τελευταία Κατανομή, θα πρέπει να ξανασυνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Β’ Κατανομής http://applications.ucy.ac.cy/pub_seatallocationcy_v2/main_cand με τους ίδιους κωδικούς (username , password) που έχουν ήδη δημιουργήσει τον Ιούλιο του 2019. Ακολούθως, θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Β’ Κατανομή θέσεων.

Τα αποτελέσματα της Β’ Κατανομής θέσεων, αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019, στην ιστοσελίδα: http://www.ucy.ac.cy/fmweb.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, στο τηλέφωνο: 22894021.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X