ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε και που αναμένονται

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια, και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή και πιθανό καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και το απόγευμα στα ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 για να τραπούν σύντομα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νότια ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό στα βόρεια και νότια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


4 φρικαλέες δολοφονίες γυναικών που συγκλόνισαν την Κύπρο (pics)


Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στις περιοχές των καταιγίδων είναι πολύ πιθανό να πέσει χαλάζι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή και μή αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο παραμένοντας πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στα νότια. Η θερμοκρασία δεν αναμενεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή στα παράλια, ενώ στο εσωτερικό και στα ορεινά θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X