ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν λέει να... «φτιάξει» ο καιρός

Τι μας φέρνει ο καιρός μέχρι το Σάββατο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 69 εκατοστά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές και παροδική ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και σταδιακά στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά πιθανόν να επικρατεί παγετός, ενώ νωρίς το πρωί παγετός θα υπάρχει και σε περιοχές των ορεινών.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες, ελαφρές, βροχές καθώς και παροδική ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ ενώ στα δυτικά και τοπικά στα νότια νοτιοδυτικοί τις ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά και βόρεια παράλια που θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται, κυρίως την Πέμπτη και το Σάββατο, τοπικά ελαφρές βροχές, καθώς και παροδική ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, ενώ μέχρι το Σάββατο, αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί γενικά λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X