ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαλασμός» στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (vid)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν και σήμερα, Σάββατο (26/10), σε αρκετές περιοχές της Κύπρου. Μάλιστα το απόγευμα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού ξέσπασε ισχυρή καταιγίδα.

Η μετεωρολογική υπηρεσία με πρόγνωσή της ενημέρωσε για βροχές και καταιγίδες κατά την διάρκεια του τριημέρου που ακολουθεί.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη παροδικές νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια κυρίως µετά το µεσηµέρι.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα σε σχέση µε την Κυριακή και µικρή άνοδο µέχρι την Τετάρτη για να κυµανθεί γενικά κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X