ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» του καιρού

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος αλλά µέχρι το απόγευµα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήµατα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Το «προφορικό έγγραφο» του Δίπλαρου γίνεται Viral (vid)


 

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους µηδέν βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και τη ∆ευτέρα και θα κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους, ενώ για την Τρίτη αναµένεται πτώση. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 57 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X