ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κύπρος (vid,map)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται η Κύπρος αφού σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει την περιοχή.

Ανήμερα Χριστουγέννων η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέα κίτρινη προειδοποίηση.

Σύμφωνα με το δελτίο βροχές και κατά διαστήματα μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια 6 ωρών.

Η προειδοποίηση θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης 25/12 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης 26/12.

Η πρόγνωση του καιρού 

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο, ενώ τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα παράλια µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά, αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά, αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια ή χιονόνερο.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, και θα κυµαίνεται κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση