ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδα το βράδυ - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Ασθενής διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα επηρεάζει σήμερα και αύριο την περιοχή

Ασθενής διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα επηρεάζει σήμερα και αύριο την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Στα παράλια υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας. Σε υπήνεμες περιοχές θα εμφανιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 βαθμούς στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στις καταιγίδες παροδικά με ριπές μέχρι 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος. Σε αρκετές περιοχές θα σχηματισθεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση ενώ στα ανατολικά παράλια η ομίχλη θα είναι εντονότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει προοδευτικά άνοδο για να φθάσει σε ψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:
 

  Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 24°C 13°C 55%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 25°C 15°C 57%
Λεμεσός: 23°C 12°C 62%
Αεροδρόμιο Πάφου: 23°C 14°C 57%
Φρέναρος 25°C 14°C 60%
Πρόδρομος 17°C 7°C 89%
Πόλις Χρυσοχούς 25°C 14°C 52%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X