ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βουλευτής της αντιπολίτευσης έδωσε συγχαρητήρια στον Αβέρωφ

Συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

24news team

Συνεχάρη από το βήμα της Ολομέλειας τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ανδρέας Αποστόλου.

Συγκεκριμένα, ο κος Αποστόλου ένιωσε και θέλησε να συγχαρεί τον Αβέρωφ Νεοφύτου λέγοντας, «είναι εδώ από τις 9 το πρωί και παρακολούθησε όλες τις ομιλίες των συναδέλφων και συναδέλφησων του. Αυτό σας τιμά κύριε Νεοφύτου, ενώ θα μπορούσατε να κάνετε προεκλογική και να σπαταλάτε το χρόνο σας διαφορετικά».

Το βίντεο με τον Ανδρέα Αποστόλου

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Αποστόλου στην Ολομέλεια

Ο Βουλευτής του ΚΣ ΕΔΕΚ Ανδρέας Αποστόλου από το βήμα της Ολομέλειας κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμούς έστειλε μήνυμα συνεργασίας και ενότητας εντός και εκτός Βουλής ώστε μέσα από τις διαφωνίες να εντοπίζονται συνέργειες που θα συμβάλουν στη λύση των προβλημάτων των πολιτών. Είπε χαρακτηριστικά ότι «η συνεργασία, η εθνική ενότητα και συνεννόηση» θα είναι η σπουδαιότερη κληρονομία που θα παραδοθεί στην επόμενη γενιά πολιτικών.

Κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων του την χρονιά που παρέρχεται, ο κ. Αποστόλου είπε πως έβαλε το λιθαράκι του στην αύξηση της άδειας μητρότητας, της πληρωμένης γονεϊκής άδειας, την επέκταση του ολοήμερου και στα Γυμνάσια, της δωρεάν προδημοτικής και παρέθεσε περαιτέρω την έναρξη του προγράμματος για κάλυψη εξόδων για παιδιά μέχρι 4 ετών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Είπε πως μέσα από το διάλογο συνέβαλε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας για τους διαβητικούς και την ένταξη νέων φαρμάκων στις παρεχόμενες θεραπείας, την ένταξη κονδυλίου για τη δημιουργία του Ινστιτούτου Καρκίνου, για να δημιουργηθούν κέντρα ανακουφιστικής φροντίδας σε όλες τις επαρχίες, τη συμφωνία για το δικαίωμα στη λήθη των καρκινοπαθών. Εξέφρασε ευαρέσκεια για το κονδύλι στον προϋπολογισμό για στήριξη ατόμων και οικογενειών που τυγχάνουν θεραπείας στο εξωτερικό και έκανε ειδική αναφορά στην αείμνηστη Ζέτα Αιμιλιανίδου, που όπως είπε άκουγε εκτιμούσε και συνεργαζόταν με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X