ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βουλευτικές: Αυτά είναι τα μέτρα προφύλαξης κατά του Covid

Απαραίτητη προϋπόθεση για προεκλογικές συγκεντρώσεις είναι η προσκόμιση SafePass

Η Υπηρεσία Εκλογών, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχουν εκδοθεί τα Πρωτόκολλα  αναφορικά τα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του SARS-CοV-2, τα οποία θα πρέπει να ακολουθούνται κατά τη διάρκεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων και κατά τη διάρκεια της τελετής ανακήρυξης επιτυχόντων υποψηφίων στο πλαίσιο των Βουλευτικών Εκλογών 2021.

Όπως αναφέρεται, τα μέτρα όσον αφορά τις προεκλογικές συγκεντρώσεις αφορούν τα μέτρα μάσκας και απόστασης, υγιεινή χεριών, οργάνωση χώρων, εξαερισμό και κλιματισμό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση SAFEPASS, οι παρευρισκόμενοι να είναι καθήμενοι, ενώ απαγορεύεται η προσφορά τροφίμων/ροφημάτων (αναλυτικά τα μέτρα εδώ).

Στην τελετή ανακήρυξης επιτυχόντων υποψηφίων στις Βουλευτικές Εκλογές, σημειώνεται ότι θα λάβουν μέρος μόνο ο ελάχιστος αριθμός ατόμων, δηλαδή μόνο οι επιτυχόντες υποψήφιοι χωρίς συνοδούς, το αναγκαίο δημοσιοϋπαλληλικό προσωπικό και ο ελάχιστος αριθμός μελών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για πρόσβαση στον χώρο είναι η προσκόμιση SAFEPASS. (αναλυτικά εδώ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X