ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Bleed for the Throne»

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι fans του «Game of Thrones» οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να ματώσουν για καλό σκοπό.

Προωθητική Ενέργεια

Τα κανάλια Novacinema και το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας συμμετείχαν στην παγκόσμια καμπάνια "Bleed For The Throne" πραγματοποιώντας αιμοδοσίες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα στις 28/03/2019.

Το «Bleed For The Throne» αποτελεί τη μεγαλύτερη, διεθνούς εμβέλειας, εθελοντική δράση αιμοδοσίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από μία εταιρεία στο χώρο του entertainment. Είναι πρωτοβουλία της ΗΒΟ και υλοποιείται διεθνώς με αφορμή τον τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones». Η προωθητική καμπάνια της δράσης χρησιμοποιεί ως βασική ιδέα τους ήρωες της σειράς «Game of Thrones», οι οποίοι για εφτά ολόκληρες σεζόν «ματώνουν» στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον θρόνο του Westeros και προσκαλεί τους φίλους της σειράς - και όχι μόνο - στο να συμμετέχουν και αυτοί «δίνοντας το αίμα τους» για έναν καλό σκοπό.

Σε μια πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα εκδήλωση καταφέραμε μαζί να μαζέψουμε σημαντικές μονάδες αίματος και να βοηθήσουμε τους συνανθρωπους μας.

Tα κανάλια Novacinema και η Nova Cyprus αλλά και οι τηλεπικοινωνιακοί παροχοι Cablenet, CYTA, MTN & Primetel που αναμεταδίδουν τα κανάλια στις συνδρομητικές τους πλατφόρμες τηλεόρασης: Cablenet τηλεόραση, Cytavision, MTN TV,Primetel TV οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που "ματώσατε" για καλό σκοπό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση