ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο: Η έφοδος της ΥΚΑΝ σε θερμοκήπια ναρκωτικών

Πλήρως εξοπλισμένοι οι ύποπτοι

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 37χρονου και της 30χρονης που συνελήφθηκαν σε σχέση με τον εντοπισμό φυτώριων ναρκωτικών και κάνναβης, στην οικία τους, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, οι δυο οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα των αστυνομικών ανακριτών για την κράτηση τους για περίοδο οκτώ ημερών.

Υπενθυμίζεται πως, μετά από χθεσινή έρευνα στην οικία τους, εντοπίστηκε στην αυλή ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους 50 περίπου εκατοστών και εντός της κατοικίας ποσότητα κάνναβης βάρους έξι γραμμαρίων, τέσσερα αυτοσχέδια θερμοκήπια εσωτερικού χώρου, με εγκατεστημένα συστήματα φωτισμού και εξαερισμού, στα οποία βρίσκονταν φυτεμένα σε γλάστρες ακόμη 14 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους 50-120 περίπου εκατοστών.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν ένα αυτοσχέδιο αποξηραντήριο, ποσότητα κάνναβης με φύλλωμα και τεμάχια στελέχους φυτού κάνναβης συνολικού βάρους 402 γραμμαρίων, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της παράνομης κατοχής, καλλιέργειας, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση